2394073266 6944850746 Επαρχιακή Οδός Λητής Λαγκαδά, Λαγυνά, Θεσσαλονίκη
hero image
 
 
 
 
 
ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ 
Κατασκευή & Εμπόριο Επίπλων Θεσσαλονίκη

Η επιχείρησή μας “Χτύπα Ξύλο” η οποία η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στα Λαγυνά, δραστηριοποιείται με την κατασκευή και εμπορία ξεχωριστών και ποιοτικών επίπλων και κατασκευών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Με αγάπη, φαντασία και πολύ μεράκι, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, δημιουργούμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, έπιπλα υπνοδωματίου, έπιπλα τηλεόρασης και συνθέσεις καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές με έμφαση στην αισθητική και την λειτουργικότητα του χώρου σας.

Έπειτα από προσεκτική μελέτη του χώρου σας και συζήτηση μαζί σας για το πως μπορεί να διαμορφωθεί ο χώρο σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να κατασκευάσει τα έπιπλα των ονείρων σας με σκοπό την κάλυψη των δικών σας αναγκών και την απόλυτη εξυπηρέτησή σας.

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Πιστοί στην παράδοση, αλλά ταυτόχρονα και ακόλουθοι των σύγχρονων τάσεων, κατασκευάζουμε με ελληνική ξυλεία χειροποίητα έπιπλα τα οποία ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις σας.

Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της κατασκευής και της εμπορίας επίπλων, η επιχείρησή μας, έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει μοναδικά έπιπλα για επαγγελματικούς και για οικιακούς χώρους, με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πιο ιδιαίτερων απαιτήσεων κάθε πελάτη.

Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για χειροποίητα έπιπλα σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη.